ACTIE! 15% korting op rolluiken en screens.

Welkom bij Bendy

Bij Bendy begrijpen we al meer dan 60 jaar de essentiële rol van gordijnen, raamdecoratie en vloeren in het creëren van een sfeervol interieur. Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze winkel of maak een afspraak voor advies bij jou thuis. 

Ons team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij de juiste keuze die perfect past bij jouw stijl, voorkeuren en budget.

Waarom Bendy?

Onze klanten beoordelen onze kwaliteit en service als ‘uitstekend‘. Lees hier de reviews »

Of je nu op zoek bent naar jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen of ander opties: met onze prachtige raamdecoratie maak je je interieur helemaal af! 

Met onze uitgebreide ervaring en technische kennis gaan we graag de uitdaging aan om buitenzonwering te ontwerpen en te installeren die perfect aansluit bij jouw mogelijkheden en behoeften.

Met hun functionele en decoratieve eigenschappen, zijn gordijnen onmisbaar in je huis! Ons assortiment bestaat uit verschillende stoffen, kleuren en patronen om uit te kiezen.

Hoe fijn is het om je deuren en ramen open te zetten en frisse lucht naar binnen te halen zonder dat er van alles naar binnen vliegt? Onze op maat gemaakte horren bieden hiervoor de perfecte oplossing!

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering, een blikvanger of een grote metamorfose, verf en behang bieden een wereld van mogelijkheden voor het creëren van de perfecte sfeer in huis.

Een vloer kies je niet even, het vormt de basis van je woning! Wij hebben een mooie collectie harde en zachte vloeren tentoon gesteld in onze winkel en helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Scroll naar boven